НЕ ЗАБУВАЙМО ПРО УКРАЇНСЬКУ АРМІЮ!

На фронті постійно йдуть важкі бої, є великі жертви, маса поранених, наближається зима, наша армія, наші хлопці потребують підтримки ВСІХ українців. На жаль, люди вже звикли до війни стали пасивними, щораз менше є охочих допомагати волонтерам плести маскувальні сітки, кікімори… А потреби все збільшуються, адже потрібно готувати окопні свічки, подушки в спальні мішки і т. д.

Тому дуже просимо не бути байдужими до війни, адже вона все ще триває! Кожен (чоловік чи жінка, хлопець чи дівчина, дитина) може докластися і хоч чимось допомогти для нашої перемоги над ворогом.

Сьогодні є багато осередків волонтерів по містах і селах, де постійно потрібно робочі руки. Наприклад, в школах, будинках культури і т. д. В Рясне-1 є два таких осередки: санктуарій Матері Божої Потіхи на території храму Свв. Верх. Апп. Петра і Павла (вул. Лукасевича, 15) та на Електроні (Шевченка, 313 – прохідна).

Зараз дуже потрібно:

робочі руки; хоча б на годинку – плести сітки, кікімори, нарізати тканину і папір, топити віск і заливати свічки, або просто підготовляти матеріал для роботи; це можна робити також і вдома, взявши матеріал для підготовки із собою, а опісля принести;

віск або парафін, залишки свічок (можливо, хтось має пасіку чи знає пасічників) або просто купити свічки і пожертвувати на матеріал для виготовлення окопних свічок;

металеві вимиті банки для окопних свічок, наприклад з маринованої кукурудзи, гороху, квасолі, згущеного молока і т. п.;

просту тканину,ситець для виготовлення подушок.

Багато наших воїнів лежать поранені у воєнних госпіталях та потребують:

● вологі серветки;

● гігієнічні губки для тіла (так зв. одноразовий душ);

● теплий одяг: светри, штани, шкарпетки, спідня білизна тощо.

● також просимо зголоситися тих, хто вміє в’язати шкарпетки (потрібні від 38 по 50 розміри) або якщо маєте нитки, просимо приносити.

Все це можна приносити і залишити під дверима санктуарію або до сестер-монахинь.

Як тільки хтось має вільну хвилину, може завжди прийти будь-коли до волонтерів і запитати чим допомогти!

Для більш детальної інформації просимо обов’язково телефонувати до волонтерів:

+380637847617 (Галя, санктуарій, біля церкви);

+380974345594 (Оля, Електрон).