Запрошуємо на малу посвяту каплиці-санктуарію на честь Матері Божої Потіхи

7 квітня 2012 р. Б. за сприянням отця-настоятеля Василя Ковпака копія Чудотвоного Образу Матері Божої Потіхи була урочисто повернена до Рясненської парафії, де була колись прославлена впродовж майже 400 років. Цього ж дня було посвячено камінь під будівництво каплиці-санктуарію на честь Матері Божої Потіхи, щоб, як і колись на цьому місці, Вона приймала та огортала любов’ю своїх дітей. За десять років, з часу відновлення культу Матері Божої Потіхи, було випрошено чимало ласк за посередництвом Чудотворного Образу, про які вдячні душі писали в традиційному часописі «Дзвін з Фатіми», а також о. Василь як посередник та свідок цих ласк.

І ось в четвер, 22 грудня 2022 р. Б., відбудеться мала посвята Санктуарію на честь Матері Божої Потіхи, який зведений на території церковного саду храму Свв. Верх. Апп. Петра й Павла (вул. Лукасевича, 15, м. Львів, Рясне-1). Також варто зауважити, що цього дня, 32 роки тому, наша парафія була віддана в опіку Непорочній Діві Марії як відзначення річниці її повернення в лоно УГКЦ.

Настоятель храму та всі парафіяни щиро запрошують розділити духовну радість з нагоди такої виняткової урочистості. Заохочуємо спільно, єдиним серцем і устами, звеличити Мати Божу Потіхи та просити ласку миру, випрошувати опіку для українського народу, полонених, поранених, біженців та переселенців, молитись за військо й державний провід.

Розпорядок Богослужінь у четвер, 22 грудня 2022 р. Б.:

09:00 – Процесія до Санктуарію Матері Божої Потіхи. Мала посвята Санктуарію та престолу.

10:00 – Відпустова Свята Літургія.

12:00-13:00 – Година ласка. Цілоденна адорація перед Святими Тайнами.

 

З історією Чудотворного Образу Матері Божої Потіхи можна ознайомитись за покликанням:

https://www.saintjosaphat.org/dzvin-z-fatimy/2012/3?tx_news_pi1%5Baction%5D=detail&tx_news_pi1%5Bcontroller%5D=News&tx_news_pi1%5Bnews%5D=691&cHash=bdea6ad22937d0908abd34f64419c588