Збір на авто для ЗСУ

Мало кому відомо, що у лютому цього року волонтери з Рясного зібрали кошти, купили та подарували авто для протитанкового взводу 1-го механізованого батальйону 24 окремої механізованої бригади. Волонтери - це саме ті молоді матері, які разом зі своїми діточками плетуть вервички та приїжджають на традиційні парафії з ярмарками. Може, й на вашій парафії були? За рік повномасштабної війни їм вдалося допомогти армії на суму понад 700 тисяч гривень. Авто, а саме Hyundai Tucson, на прохання волонтерів, освятив і благословив на щасливу дорогу 21 лютого отець Остап Кодлубай, СБССЙ. Тепер воно виконує своє завдання в найгарячішій точці бойових зіткнень – у Бахмуті. На передову його повіз головний сержант цього взводу Андрій Козак. Одна з найменших наших волонтерочок Тереза Четирбук цього дня подарувала йому посвячену різнобарвну вервицю, щоб вона охороняла хлопців у небезпеках і допомогла щасливо якнайскоріше повернутися до рідного дому.

На цьому рясненські волонтери не зупинилися. Останні два тижні триває збір на інше авто, тепер уже для 3-го батальйону 68 єгерської бригади. Ключі від Nissan Pathfinder передамо мешканцю Рясного, який воює в напрямку Вугледара, – Юрію Козаку, як тільки закінчимо збір та завантажимо авто усім необхідним. Якщо і ви бажаєте долучитися до збору, це можна зробити, переказавши БУДЬ-ЯКУ суму на картку: 5375 4112 0290 6447 або безвідсотково на нашу банку в Моно https://send.monobank.ua/jar/5w41JCVQvx

Будемо вдячні кожному  за поширення цієї інформації. Патріотизм тих людей, які зараз не на полі бою, може вилитися або у молитву, або в посильну грошову пожертву на армію. Перемога обов’язково буде за нами, якщо ми будемо єдині.