24 години для Ісуса і Марії. Неустанно молимось за Україну.

Чуємо, що зараз робиться в Донецькій області, в Бахмуті і на його околицях, скільки є жертв… Бачимо, як злі сили знову об’єднуються проти нашого народу: Китай, Білорусь, Іран… Але ми не можемо занепадати духом, не можемо сидіти мовчки, не можемо все віддати в руки диявола.

25 березня випадає річниця посвяти України Непорочному Серцю Марії. Цей акт віддання звершив Папа Римський Франциск у 2022р. в злуці з усіма кардиналами та єпископами світу. Цими днями хочемо засвідчити свою вірність Марії, відновити в серцях любов, вдячність та просити про опіку і захист.

Тому в храмі Свв. Верх. Апп. Петра і Павла (м. Львів, Рясне-1) 24-25 березня буде неустанна адорація перед Найсвятішими Тайнами. Набоженство 24 години для Ісуса і Марії розпочнеться в п’ятницю о 18.00 год. із Святої Літургії. Згодом в санктуарію Матері Божої Потіхи будуть виставлені Святі Тайни та неустанна адорація. Опісля кожен може прийти і помолитись на півгодини чи на цілу ніч, адже церква буде відкрита протягом доби. Прохання враховувати, що в державі діє комендантська година.

В суботу випадає Благовіщення Пречистої Діви Марії за новим стилем. Урочиста подячна Свята Літургія відправиться о 10.00 год. опісля віднова посвяти та процесія із фігурою Матері Божої Фатімської. Набоженство 24 години для Ісуса і Марії закінчиться в суботу ввечері Святою Літургією о 18.00 год. Детальніший розпорядок можна знайти на сторінці Парафія Свв. Верх. Апп. Петра і Павла, Львів, Рясне-1

Священики просять і закликають, щоб кожен знайшов час на адорацію, перепросьбу та благання. Дуже важливо є, щоб ми вірили в силу молитви, в Боже Милосердя та Боже благословення. Знайдіть можливість прийти з дітьми, просити Мати Божу про захист і порятунок для нас і для народу.

Не спімо, але молімся, щиро молімся, неустанно молімся!