«24 години для Ісуса і Марії». Відновлення нічних адорацій.

«Наша молитва – це є другий фронт, який також є особливо важливим під час війни. Бачимо, оглядаємо, читаємо, що не є легко зараз на війні. Зрештою, війна є війною і вона косить людські життя. Сьогодні на Львівщині прощаються з молодим воїном, якому 21 рік. А скільки вже таких воїнів похоронили, а скільки ще може бути… Війна не зупинилася, а отже мусить бути молитва, спільна молитва, молитва довіри до Господа Бога, щире благання. Тому відновлюємо нічну адорацію, яка була перед пандемією, а саме «24 години для Ісуса і Марії».

На жаль, ми ослаблюємося, багато людей звикли до війни, багато перестали цікавитись ситуацією на фронті. А ворог чекає тільки, щоб наш народ збайдужів, упустив руки або став легковажним, а це є дуже велика небезпека. Тому молитва є дуже вагома і це українці розуміли завжди. Навіть коли ми не мали держави, коли були під різними окупаціями, ми молилися і завжди довіряли Богу. Чи ми надалі молимось? Чи моляться українські діти вервицю? Чи в наших родинах є молитва за Україну? Чи ми є жертвенні і чи скоро спішимо до молитви? Чи розуміємо вартість молитви в нашому духовному житті? Тому адорація, як один із способів молитви, є дуже важлива, тому що Христос перебуває між нами, в Найсвятішій Євхаристії».

О. Василь Ковпак

В храмі Свв. Верх. Апп. Петра і Павла 3-4 серпня відбудеться набоженство «24 години для Ісуса і Марії» тобто протягом 24 годин будуть Виставлені Святі Тайни і кожен зможе прийти помолитись, принести свої болі, страждання, випросити потрібні ласки. Приходьте молитись за Україну і за військо на півгодини чи на цілу ніч, адже церква буде відкрита протягом доби. Прохання враховувати, що в державі діє комендантська година. Також священики будуть сповідати та відправляти Богослужіння згідно розпорядку:

Четвер: 

18:00 – Виставлення Святих Тайн. Вервиця.

18:30 – Служба Божа. Свята година. 

22:00 – Служба Божа.

П'ятниця: 

05:30 – Служба Божа.

09:00 – Служба Божа.

18:30 – Служба Божа. Благословення Святими Тайнами. Закінчення "24 години для Ісуса і Марії"