«Канікули з Ісусом, Марією та Йосифом» в Рясному

7-11 серпня 2023 р. Б. відбудуться «Канікули з Ісусом, Марією та Йосифом» біля храму Свв. Верх. Апп. Петра і Павла (Львів, Рясне-1) для дітей віком від 8 до 13 років.

Кожен день для дітей розпочинатиметься зі Святої Літургії, відтак будуть веселі забави, катехизація, майтер-класи і не тільки. Заохочуємо всіх учасників приступати до Святих Тайн. Біля храму буде організовано сніданок та обід. Хто має можливість, добровільний внесок – 100 грн. за 1 день. Всіх охочих взяти участь, просимо записатись в сестер-монахинь.

Заохочуємо батьків долучити своїх синів та дочок провести літні канікули також в такий духовно-пізнавальний спосіб. В парафіяльному оточенні діти стають добрішими та щирішими один до одного, а найголовніше відкривають своє серце для Бога. Сьогодні це так актуально і важливо, адже юне покоління з усіх сторін поглинуте в Інтернет, ігри та соціальні мережі. Дайте своїм дітям можливість також протягом цього особливого тижня здобути нові знання, вміння та отримати колосальну користь для душі і тіла.