«24 години для Ісуса і Марії» – нічна адорація Святих Тайн

Нічна адорація – це неустанна молитва в присутності Євхаристійного Ісуса, зокрема на честь Його Серця, опущеного і страждаючого в Оливному Городі, про що Христос так просив с. Маргариту Марію Алякок у 1674 р.: «Кожної першої п'ятниці місяця прийматимеш Святе Причастя, а щоночі з четверга на п'ятницю дозволю тобі пройматися тим смертельним смутком, який охопив Мене в Оливному Городі. І смуток цей приведе тебе, хоч і не зможеш цього осягнути, до відчуття такого конання, яке буде витримати важче, аніж саму смерть. І щоб бути зі Мною на цій смиренній молитві, з якою звертався Я до Отця Свого у найважчі хвилини Мого життя, між одинадцятою та дванадцятою годинами ночі, стоятимеш зі мною на колінах, припадаючи обличчям до землі. А чинитимеш це для пригасання Божественного гніву, благаючи милосердя для грішників, і в такий спосіб пригасиш гіркоту, яку Я відчував через недбальство апостолів, коли вони поснули замість того, аби молитися зі Мною».

В храмі Свв. Верх. Апп. Петра і Павла цього місяця нічна адорація відбудеться 31 серпня - 1 вересня. Протягом 24 годин будуть Виставлені Святі Тайни в церкві. Коли є виставлений Євхаристійний Ісус для привселюдного почитання, церква не може бути порожня, тобто хтось постійно має бути в храмі на адорації. Тому отець-настоятель просить, щоб вірні записались в сестер, коли прийдуть до церкви на молитву-адорацію (на годину чи півгодни). В тому часі, коли не будуть записані вірні, адорувати будуть священики та сестри.

Розпорядок Богослужінь:

Четвер: 

18:00 – Виставлення Святих Тайн. Початок набоженства «24 години для Ісуса і Марії» – цілоденна адорація Святих Тайн.

18:30 – Служба Божа з дев'ятниці до Божого Милосердя.

21:00 – Служба Божа. Свята година. Адорація цілу ніч.

П'ятниця: 

05:30 – Служба Божа.

09:00 – Служба Божа.

18:00 – Служба Божа з дев'ятниці до Божого Провидіння. Благословення Святими Тайнами. Закінчення "24 години для Ісуса і Марії".