Запрошуємо на спільну Святу Вечерю

Наближається одне з найбільших свят церковного року – Різдво Христове. Цей празник є особливим для нашого народу, тому що в цей день українська родина старається зібратись разом. На жаль, так складається в житті, що не кожна людина має з ким розділити радість цього великого свята, не кожна сім’я має можливості приготувати мінімальні страви для проведення святкової вечері.

Тому просимо зголоситись, в кого є потреба, щоб парафіяльна спільнота допомогла зі стравами для Святої вечері. Якщо знаєте такі родини, можливо, є по сусідству, прохання дати адреси до сестер-монахинь або захристії рясненської парафії.

Також при храмі Свв. Верх. Апп. Петра і Павла (Львів, Рясне-1) в неділю о 17.30 год. відбудеться спільна Свята вечеря, а в понеділок о 12.00 год спільний святковий обід.

Отець-настоятель запрошує переселенців, людей убогих та самотніх приєднатись і разом з парафіяльною спільнотою розділити радість Різдва Христового. Не варто в такий день бути на самоті, плакати чи сумувати, не потрібно встидатися. Приходьте, щоб разом колядувати і прославляти Новонароджену Божу Дитину.

Прохання попередньо зголоситись до сестер-монахинь або захристії парафії, щоб знати на яку кількість готувати.