Проща в Рокитне на закінчення навчального року

Проща в Рокитне

Завершується навчальний шкільний, студентський, академічний та катехитичний рік, настав час подякувати Господові Богу за всі одержані ласки під час навчання. Діти і молодь традиційних парафій у неділю, 31 травня, вирушають на прощу до Матері Божої Фатімської. В Рокитному, біля фігури Марії о 14:00 священики Братства Св. Йосафата відправлять подячну Святу Літургію за прожитий навчальний та катехитичний рік.

Випускники складуть привітання та подяку Матері Божій за Її неустанну допомогу та підтримку у важких хвилинах. Також молодь та діти будуть просити благословення на іспити та літні канікули, щоби провести їх на Божу славу.

Як і на кожній прощі, ставимо собі за мету поправити, змінити наше життя на краще. Для цього будемо багато розважати, молитися, приступимо до Святої Сповіді та Святого Причастя. Одержавши повний відпуст та благословення Євхаристійного Ісуса, розпочнемо новий етап нашого життя.

З Рясне – І прочани виходять об 11:00, а з Івано-Франкового – о 10:00. Запрошуємо учнів, студентів, вихователів, учителів, викладачів та всіх вірних узяти участь у недільній прощі та подячній Святій Літургії.

У рубриці “Місячне набоженство” подаємо молитви для молоді, щоби кожна дитина протягом усього свого життя намагалася виконувати Божу волю та завжди перебувати під покровом своєї Небесної Опікунки – Пречистої Діви Марії.

Молитва Посвяти молоді Непорочному Серцю Марії

Молитва до Божої Матері про захист від приман світу (для шкільної молоді)

Молитва за вибір стану (для випускників)