12 мільйонів вервиць для Пречистої Діви Марії!

Непорочне Серце Марії, візьми нас усіх під свій материнський покров!

Вірні Св. Традиції Католицької Церкви всього світу до 25 березня 2010 року бажають запропонувати Пречистій Діві Марії букет із 12 мільйонів вервиць, як корону з багатьох зірок навколо Неї.

Мати Божа Фатімська
Вервиця

Вірні Св. Традиції Католицької Церкви всього світу до 25 березня 2010 року бажають подарувати Пречистій Діві Марії корону із 12 мільйонів вервиць відповідно до кількості згаданих в Апокаліпсисі 12 зірок у короні Пречистої Діви Марії (Од. 12, 1).

Зважаючи на атаки зовнішніх і внутрішніх ворогів на Католицьку Церкву загалом та на Католицьку Традицію зокрема, прагнемо скласти цей букет із вервиць біля стіп Матері Божої в наміренні тріумфу Її Непорочного Серця над усіма ворогами Ісуса Христа, а також тріумфу католицької віри та християнського суспільного порядку. Тріумф цей, за словами Богородиці, настане через розповсюдження набоженства до Її Непорочного Серця, а також через посвячення Росії Її Непорочному Серцю. Для того, щоб обітниці Матері Божої реалізувалися, посвячення Росії повинен здійснити особисто Папа Римський за участю всіх єпископів світу. Власне за таке посвячення будемо молитися.

Священиче Братство Св. Йосафата просить усіх вірних Святої Традиції УГКЦ відмовляти вервиці з п’яти таємниць та записувати їх кількість, щоб наступного року ми могли скласти свої молитви на руки Святійшого Отця.

 

Намірення:

1) за подолання кризи віри;

2) за посвячення Росії Непорочному Серцю Матері Божої і Його тріумф у світі.

3) за офіційне визнання церковною владою Братства Св. Свщмуч. Йосафата та традиційних сестер-василіянок Провінції Божого Милосердя.