Привітання від парафіяльної ради

Слава Ісусу Христу!

Всечесний отче Степане! Парафіяльна рада від імені вірних парафії Вознесіння Господнього прагне висловити Вам нашу велику радість, рівно ж і гордість від сьогоднішньої урочистості, що так рідко трапляється на парафіях. Це велика урочистість як для нас у Янові, так і далеко за його межами. Це свято своєрідне у своїх духовних можливостях, яке може зіслати великі благословення Божі і відпусти для тих, хто чуває, не лінується, а запрагне їх прийняти.

Складаючи якнайщиріші побажання священикові, парафія цим одночасно хоче сказати, що покладає великі надії і сподівання на нього.

Історія Христової Церкви від її початку ясно засвідчує, що Правдива Церква завжди переслідувана. Сам Спаситель наш попереджав: Мене переслідували, і з вами чинитимуть подібно. Слуга не ліпший від свого господаря. Живемо в добре заавансованому періоді апокаліпсису, коли вищесказане вже стає явним у Католицькій Церкві у всьому світі і сягне згодом свого апогею.

Ви, отче Степане, свідомо вибрали саме таку Церкву і за роки навчання вже змогли частково відчути її життя власне із цього тривожного боку. Не злякалися, прийняли ієрейські свячення.

Дай, Боже, Вам, а заодно і нам твердої переконаності у вибраному шляху, гарячої любові до Бога, до Христової Церкви на Петровім камені.

Бажаємо Вам зберегти вірність Священичому Братству Святого Священному-ченика Йосафата на всі часи, доки існуватимуть обставини, що викликали потребу заснування такого місіонерського Братства.

Найосновнішою рисою характеру особистості, що споконвіку цінується людьми доброї волі, є надійність. З цього випливає вдячність до всіх, хто спричинився до нашого формування як зрілих, свідомих, чесних членів своєї Церкви, свого народу.

Бажаємо Вам і надалі глибокої вдячності до своїх духовних вчителів, що примножить їм бажання ревно працювати над формацією нових священиків.

Бажаємо Вам терпеливо зносити недоліки ближніх. Сам Ісус Христос
в одному з послань каже: "Я дивлюсь на вас не на таких, якими ви є, а на таких, якими ви могли б бути, якби захотіли". Надзвичайно зворушливими до сліз є слова нашої Ласкавої Небесної Матері: "Я люблю Вас усіх любов'ю не меншою, ніж Я люблю Ісуса".

Бажаємо Вам, отче Степане, духовної сили преображати людські душі, вдячності від них до Вас за таку важливу і важку працю священика, зичимо Вам перебувати в атмосфері взаємної любові зі своїми вірними, в атмосфері взаєморозуміння і так потрібного фізичного здоров'я для успішного пастирського служіння.

Бажаємо Вам і багато радості в цьому служінні, щоб отримувати силу переносити різні випробування, що збагачують нас потрібним життєвим досвідом.

Хай Господь і надалі благословляє Вас у всьому, що потрібне для успішного служіння на його Христовій ниві, а Вам і всій Вашій родині — тривалих успіхів
у доброму здоров'ї на многії літа!

Церковний комітет парафії Вознесіння Господнього,
смт. Івано-Франкове, 03.12.2006  р.Б.