24 лютого 2022 р. Б., коли Росія напала на Україну, священики Братства Святого Священномученика Йосафата та традиційні родини вирішили своїми молитвами допомогти всім українцям і воїнам, організувавши неустанну вервицю. Ця духовна практика ввійшла в життя вірних і досі триває, адже є так необхідною сьогодні, коли щодня в Україні помирають люди від війни та гинуть наші воїни, захищаючи Батьківщину. Тому традиційні священики закликають всіх небайдужих долучитись до спільної неустанної молитви на вервиці в таких наміреннях:

- перепрошення Господа Бога за наші гріхи та численні зневаги Його Маєстату;

- за наших священиків і сестер монахинь, за добрі та святі покликання до духовного стану; 

- за святість сім'ї, за добре християнське виховання дітей та молоді;

- за припинення війни та мир в Україні, за перемогу нашого війська;

- за наших воїнів, що захищають нашу Батьківщину, за всіх полонених, поранених, за тих, хто пропав безвісті;

- за весь наш народ, що під обстрілами та в окупації, щоб Милосердний Господь захоронив наші міста та села від руїни;

- за всіх українців, що терплять на страждають від війни, за тих хто втратив рідних або домівки; 

- за здоров'я та Божу опіку над лікарями, військовими медиками та волонтерами;

- за ласку оздоровлення для хворих парафіян, і за кожну людину в світі, яка зараз хвора на коронавірус чи інші тяжкі хвороби.

За цим посиланням можна записатись на молитву: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FcgqJcm6zn6I4vWgrln1fe7N7NRBb5fCpQr2drxG9x0/edit#gid=0

В таблиці, кожен день поділено на 24 години. На частину вервиці відведено 20 хв. так, що кожна година розбита на три частини вервиці. Якщо вервицю відмовили швидше (наприклад, за 15 хв), то варто додати інші молитви в вищеподаних наміреннях. Кожен, хто хоче, може обрати день і годину, яка йому підходить, навіть якщо хтось вже записаний на цей час. Просимо вносити в таблицю свої імена, щоб організувати неустанну молитву. Або, якщо немає можливості записатися, то заохочуємо молитися вервицю в цих наміреннях, коли можете.