24 години для Ісуса і Марії. Молимось за Україну!

Дорогі вірні Святої Унійної Традиції! Стоїмо на порозі нових історичних випробувань, коли вирішується доля нашої Батьківщини України і всього цивілізованого світу. Сьогодні на нас дивиться, за нас переживає і нас підтримує чи не кожен мешканець планети. Наша Рідна Земля зазнає жорстоких ударів з боку лютого ворога, гинуть мирні люди і військові. А наші сини і дочки чинять йому героїчний спротив, не шкодуючи своїх життів. Закликаю Вас у цей вирішальний момент нашої історії, коли Росія напала на Україну, утворити духовний фронт, взяти в руки молитовний щит - Святу Вервицю і не випускати її до остаточної перемоги. Закликаю Вас до спільної неустанної молитви, як ми робили це постійно в час пандемії коронавірусу. З нами Господь Бог і Божа Мати! Тільки Вона, Пречиста Діва Марія, зітре голову цьому пекельному змієві! Так Вона обіцяла свого часу людству, і так воно буде! Господи, благослови і спаси нас!

Тому в храмі Свв. Верх. Апп. Петра і Павла 24-25 лютого буде неустанна адорація перед Найсвятішими Тайнами напротязі 24 годин. Церква буде відкрита цілу добу і заохочуємо брати участь в набоженствах в церкві або через Інтернет-радіо.

В п’ятницю будуть відправлені Служби Божі о 06.00, 09.00, 12.00, 15.00 до Божого Милосердя та о 18.00 на закінчення набоженства 24 години для Ісуса і Марії.

Долучайтесь також до неустанної молитви на вервиці, запалюйте свічки-громниці, просімо Мати Божу про захист для нас, війська та держави. Записатись можна за посиланням: Неустанна вервиця.

Просімо Боже Провидіння про опіку над нами!

о. Василь Ковпак, СБССЙ